Nederlands   Deutsch   English  

 
 

Beste bezoeker,

Welkom op de site van Jan Hovener. Op deze site kunt u in de 'Galerij' schilderijen van Jan bekijken. Ook kunt u door middel van deze site contact met Jan opnemen, om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een bezichtiging of het stellen van vragen over bepaalde schilderijen. Jan ontvangt u dan graag in zijn atelier te Rotterdam.

Voor het stellen van vragen of het maken van afspraken kunt u Jan direct een mailtje sturen naar het volgende e-mailadres; info@jjhovener.nl
Voor specifieke vragen over een kunstwerk in de Galerij kunt u naar 'Mail' gaan en het formulier invullen.


DITHO's

Digitale experimenten op canvas zijn Jan's nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wiskunde in kleur. Het uitgangspunt voor de digitale 'DITHO's' is het Vedisch vierkant en de reeks van Fibonacci. DITHO is een acroniem voor: Digitaal, Identiteit, Theosofie, Heelal, Oervorm. De identiteit zit in de geboortedatum die gemengd wordt met het Vedisch vierkant en de Fibonacci-reeks. Elke DITHO is uniek en bestaat uit wonderlijke patronen met oneindige mogelijkheden. Deze creaties kunt u in de 'Galerij' terugvinden.


De schilder en de schrijver

'De schilder en de schrijver' is de titel van het pas gepubliceerde boek van Peter Troost met illustraties van Jan Hovener.
Het is het levensverhaal van twee oude Rotterdammers. Het is een eigen uitgave van 138 pagina’s en bevat tal van mooie illustraties in kleur en zwart-wit. Het boek is te koop bij boekhandel Donner (Binnenwegplein, Rotterdam) en boekhandel Snoek (Meent, Rotterdam) voor een prijs van €18,95. Het boek is tevens te bestellen
bij Jan Hovener.


Vervalsingen!

LET OP! Er verschijnen regelmatig valse Hovener's op marktplaats en internet. Twijfelt u over een schilderij? Neem dan contact op met Jan.

 
 
OrangeDesign Media & Content Management
All Rights Reserved JJHovener.nl